FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Presentatie en Peptalk/ Valerio
« Alle Categorieën
Valerio
 
 
Valerio
Valerio wist als klein Italiaantje al dat hij bij de tv wilde gaan werken. Na een avontuurtje achter de camera bij 'Big Brother' volgde een spoedcursus bij '6Pack' (wie is er niet groot mee geworden). Na twee seizoenen '6Pack' stapte Valerio over naar TMF, waar hij dagelijks bij wildvreemde mensen in bed kroop in 'Wakker Worden Met Valerio'.

'Valerio in de sneeuw', 'Valerio duikt onder', 'Valerio’s Datingshow' en 'de TMF Awards' volgden. In 2007 verscheen de presentator voor het eerst in een speelfilm; de door Kim van Kooten geschreven romantische komedie 'Alles is liefde' met Carice van Houten, Paul de Leeuw, Chantal Janzen, Marc-Marie Huijbregts en Wendy Van Dijk.

Bij BNN gaat Valerio meteen op drie fronten tegelijk aan de slag. Voor 'je zal het maar hebben' gaat hij met jongeren op pad die, ondanks hun ziekte, afwijking of aandoening, hun lust for life niet hebben verloren. Ondertussen voert hij met Dennis een keiharde strijd in 'Dennis vs Valerio' om uit te maken wie de echte kerel is. Die strijdbijl wordt weer begraven als de twee op zoek gaan naar een nieuwe presentatrice in het programma 'Sterretje Gezocht', waarvoor ze duizenden nieuwe Katja’s, Bridgets en Yolanthes mogen keuren.

Valerio is beschikbaar voor presentaties als DJ met een eclectische set: een mix van House, Elektro, Hip Hop & R'nB!
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • Showfacts Valerio Presentaties:
    -Presentaties voor evenementen, beurzen en discotheken
    -Presentaties tot 3 uur
    -Inclusief voorbespreking op de dag van het evenement
Prijzen:
vanaf € 2.750,- exclusief 6% btw en techniek en 7% Buma/Stemra
Youtube-filmpje:
Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in!
Alle Presentatie en Peptalk:
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts