FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Presentatie en Peptalk/ Tess Milne
« Alle Categorieën
Tess Milne
 
 
Tess Milne
Tess is van meerdere markten thuis. In het programma Money Makers loopt zij elke keer weer een dag mee op de werkvloer en komt zo in aanraking met de meest uiteenlopende beroepen. Of ze nou om half 7 's ochtends de vuilnis op moet halen of ceremoniemeester is van een begrafenis: Tess blijkt een kameleon te zijn die zich snel kan aanpassen aan de situatie waarin zij zich bevindt.

Hierna presenteert ze onder andere het programma 'Sterren Springen' samen met Gerald Joling, waarin bekende Nederlanders schoonspringen. In Expeditie Robinson maakt de dappere Tess furore toen zij in 1 minuut een koeienoog op moest eten.

Naast dat Tess schittert op televisie, zet zij ook haar eigen stem in. Recent heeft Tess de stem ingesproken van Emmy, de hoofdpersoon in de animatiefilm 'Epic'.

Op dit moment is Tess het gezicht van Veronica, waar ze items maakt voor het programma Nachtwacht. Hier loopt ze onder andere mee met met activisten die dieren bevrijden uit een fokkerij voor proefdieren. Hiernaast is de veelzijdige Tess ook te zien in Inside Gamers als presentatrice, waar ze de nieuwste games bespreekt en vooruit kijkt op wat komen gaat.

Tess is door de lezers van FHM en bezoekers van FHM500.nl verkozen tot mooiste vrouw van Nederland 2012!
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • Presentatie tot 4 uur
Prijzen:
vanaf € 1.775,- exclusief 6% btw en techniek en 7% Buma/Stemra
Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in!
Alle Presentatie en Peptalk:
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts