FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Straat-Theater
« Alle Categorieën
Dit is slechts een kleine selectie van de te boeken Straat-theater-acts.

Zie voor meer acts en prijzen :

www.azboekingen-entertainment.nl en

www.azboekingen-entertainment.com
 
Ben de Banjoman
Ben de Banjoman (De Zingende Cowboy)
Als zingende- en banjo spelende muzikant trekt ‘cowboy Ben’ op zijn paard door het ganse land.

Winkelcentrum, braderie, zorginstelling of wat voor een leuke gelegenheid dan ook, Cowboy Ben weet er altijd een feestelijk tintje aan te geven. Ben speelt natuurlijk de échte country toppers, maar hij weet zijn publiek òòk te verrassen met Nederlandstalige meezingers.

Zijn paard geniet zichtbaar van de vrolijke muzikale klanken: hij beweegt zich voort al knikkend met zijn hoofd op het ritme van de muziek! Door gebruik te maken van begeleiding via een ingenieus ingebouwd geluidssysteem weet de Zingende Cowboy - spelend op zijn Amerikaanse tenorbanjo- een perfecte sound te creëren. Rondom de feestdagen heeft Ben speciale acts, zoals een muzikale paashaas of kerstman op rendier.
 
De Orkestbak
De Orkestbak
Hieronymus van Capelle ontsloeg op een mooi dag zijn voltallige orkest. Alle instrumenten had hij op een vreemd soort bakfiets gezet en sindsdien roept hij dat hij het allemaal wel zelf kan. En, tussen ons gezegd en gezwegen, dat kan hij ook !
 
De muziekfiets en de muziekauto
De Muziekfiets en De muziekauto
De Muziekfiets is een spectaculaire attractie voor jong en oud. De Muziekfiets maakt van één man een compleet orkest, want met armen, benen, handen, voeten en hoofd kunnen er maar liefst 21 instrumenten tegelijk op bespeeld worden! Muzikant Arthur is een rasentertainer met een groot improvisatievermogen, een goede zangstem en aansprekende liedjes. In combinatie met de kleurigheid, de beweging en de boeiende techniek van de Muziekfiets is deze act een gegarandeerd succes, die ieders aandacht vast zal houden. Deze attractie is zeer breed inzetbaar en was al een populaire act op onder andere winkelcentra, braderieën, evenementen en bedrijfsfeesten.

De Muziekauto was de logische opvolger van de succesvolle muziekfiets. Op deze muzikale machine kan Arthur met zijn armen, benen, voeten, handen en hoofd wel 50 instrumenten tegelijk bespelen! Dit wordt mogelijk gemaakt door honderden bewegende delen, waaronder pallen, nokken, hefbomen, draaiende wielen en assen. Daarnaast bevat de auto een perfecte geluidsinstallatie, verlichting, een rookmachine en een confettikanon. Arthur speelt een gevarieerd repertoire met bekende Nederlandse, Engelse en Duitse liedjes. Hij zal uw publiek op spectaculaire wijze vermaken, want tijdens het spelen op de Muziekauto kan hij ook nog eens 5 meter de hoogte in gaan
 
Live on Teevee
Live on Teevee
Een akrobatisch avontuur op de televisie. De verse eigenaar is verrast als blijkt dat zijn nieuwe kijkdoos voorzien blijkt te zijn van een verleidelijk duiveltje. Daar kan geen videoclip tegenop!
 
Jonkheer Brantsen en van Putten
Jonkheer Brantsen en van Putten
De twee kunstschilders: Jonkheer Brantsen & Van Putten komen aan in hun schilderskleding en met hun koffers vol met verfmaterialen. Zodra een passend muziekje is opgezet beginnen de voorbereidingen zoals het plaatsen van de ezel en de stoel voor het model. Jonkheer Brantsen & Van Putten houden van hun eigen materiaal, dus er komen twee tafels te staan met kwasten, verf en paletten. Zelfs de voorbereidingen ademen al de sfeer van een optreden uit. Communicatie met het publiek is een wezenlijk onderdeel van de act en zorgt voor een intieme sfeer.

Als het model op de stoel zit wordt de eierwekker gezet. Tien minuten de tijd om een portret te schilderen! In die 10 minuten ontstaat een kleurrijk portret waarvoor de schilders elkaar soms verdringen om te kunnen schilderen en een ander moment werken ze gebroederlijk tegelijkertijd aan het schilderij. ‘De tijdsdruk zorgt voor de nodige dynamiek. Dit is boeiend en spannend voor het publiek om naar te kijken.

Deze act is o.a. geschikt voor beurzen, (kunst)manifestaties, bedrijfsfeesten, jubilea, openingen en festivals, voor jong en oud!
Wilt u extra informatie over 1 van deze Straat-Theater-acts ? Vult u dan het onderstaande formulier in, belt u ons op 0575-469073 of mailt u ons via: info@azboekingen.nl
Pagina :
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts