FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Straat-Theater
« Alle Categorieën
Dit is slechts een kleine selectie van de te boeken Straat-theater-acts.

Zie voor meer acts en prijzen :

www.azboekingen-entertainment.nl en

www.azboekingen-entertainment.com
 
Berry Comedyshow
Berry - The Comedyshow
Een straatvoorstelling vol met absurditeiten. Dart pijltjes vangt Berry met zijn hoofd. Brandende sterretjes in zijn mond worden gedoofd door een levensgroot waterkanon, hopelijk. Een spannende "explosionact" met een immens grote ballon in zijn broek. Hij haalt de meest absurde fratsen uit met een gootsteenontstopper, speelkaarten, een tang en op de maat van de muziek laat hij zijn oren bewegen. En als u denkt dat dit alles is moet het 'circus' nog beginnen. Olifanten, paarden, tijgers, slangen.u krijgt het allemaal te zien. Het is een show vol hilarisch kolder in de hoogste versnelling. Het publiek is razend enthousiast. Het Brabants dagblad berichtte hierover: 'Berry is een straatartiest van het zuiverste soort. Onverstoorbaar,oplettend en onnavolgbaar.' Voorstelling kan binnen bij intieme sfeer. Aandacht vereist. Veel interactie met publiek. Speelplek: min. 4 x 5 meter, Techniek: 220 volt aansluiting.
 
Berry Comedyshow
Fratelli Fiasco "De Dwerg"
Een levendig clownspektakel met komisch illusionisme, hilarische evenwichtstoeren en hartverwarmende muziek, waarin voor het publiek de tweede hoofdrol is weggelegd en improvisatie troef is. Deze voorstelling kan als aaneengesloten show of in de vorm van losse acts worden gebracht, bij allerlei gelegenheden voor jong en oud, binnen en buiten.
 
Waternimfen
Stelten-Theater - Waternimfen (duo)
 
Giraffes Stelten
Giraffes (Duo) Stelten-Theater
Er kraakt een tak, boombladeren ritselen, de struiken buigen opzij... plotseling sta je oog in oog met levensgrote Giraffe! Statig en onverstoorbaar schrijden ze voort, hier en daar hun elegante nekken buigend om aan een blad te knabbelen, of een bezoeker te begroeten. Giraffe zijn vriendelijk en vredelievend, maar pas op! Het blijven wilde dieren...
 
De Zingende Zeemeermin
De Zeemeermin (mobiel)
Mystiek vermengd met dat wat sprookjes en legendes ons leren Zeemeerminnen als boodschappers...... in de ochtend van de nieuwe dagen. De legende van het verzonken continent komt boven water...... net als de bewakers van de verzwolgen schatten aan kennis. Een nieuw visueel spektakel met inhoud voor jong en oud.

Technische gegevens:
Mobiel / elektrisch voertuig
Regelbaar geluidsvolume & Bubbelmachine
Breedte: 1 mtr, Hoogte: 2,2 mtr
Langer dan 5 uur: aansluiting 220 volt
 
The Jolly Walkers Ganzenfanfare
The Jolly Walkers (Ganzenfanfare)
Met tromgeroffel, gefluit en gegak trekken zij door de straten van dorp tot stad: 'n fanfare met ganzen. Deze unieke en verbijsterende combinatie van mens, muziek en gans brengt groot en klein in verrukking als zij als echte fanfare voorbij marcheren. Gebaseerd op de eeuwenoude traditie van het ganzenhoeden, brengen deze artiesten met rasechte Toulouser ganzen een verrukkelijk schouwspel.

"The Jolly Walkers" is een olijke, vrolijke en zeker ludiekste noot op uw straat- of theaterfestival, braderie, jaarmarkt, expo, in uw winkelcentrum kortom... eigenlijk overal waar het feest is.
 
Boer Drekus en Bertha - Komische Acrobatiek
Boer Driekus en Bertha - Komische Acrobatiek
De animaties van Boer Driekus en Bertha zijn vriendelijk en gezellig. Gezamenlijk brengen zij de gemoedelijke sfeer van het platteland bij het publiek:
Ontvangst van uw gasten
Bij de entree richten zij een knus Hollands hoekje in van waaruit zij uw gasten hartelijk welkom heten. Boer Driekus wil iedereen graag verder helpen en zijn vrouw Bertha weet waar heen.
Animatie tussen het publiek
Het knappe pak is aan want de boer en boerin zijn een dagje op stap. Ze genieten volop van de stadse fratsen om hun heen en laten tegelijkertijd het publiek genieten van hun plattelandse rituelen; wie wil kan meedoen in een klompendansje, in een keigoed gesprek of in een akrobatische bouwtruc.
Boer en boerin op stelten
Prachtige klederdracht in reuzenformaat. Dat is maar goed ook want dit boerenechtpaar is flink uit de kluiten gewassen. Maar zelfs de allerkleinste kan tóch een handje krijgen. Minimale hoogte: 3 meter.
De Klompendans
Boer Driekus en zijn vrouw Bertha tonen u circustheater van de Hollandse boerderij. In hun voorstelling 'De Klompendans' wordt het publiek betrokken bij allerlei vrolijke rituelen van de circusboerderij; een stoelendans bovenop tafelvarken Dirk, een wilde rodeo met stalen ros Rinus of een klompendans met gekke Koe Martha. En natuurlijk is er altijd tijd voor zoete keukenromantiek en (misschien zelfs) een sexy trapeze-act in het kippenhok.
Workshop acrobatiek
Boer Driekus en zijn vrouw Bertha leren u graag hoe zij circustechnieken oefenen op de boerderij. In dezelfde Hollandse sfeer als hun voorstellingen verzorgen zij workshops in circustechnieken. Hun circusmateriaal is aangepast aan de sfeer van het platteland en aangevuld met Oud-Hollandse spelen.
 
Luchtacrobate Sylvia
Luchtacrobate Sylvia
Sinds 2000 speelt Sylvia Idelberger als luchtacrobate haar voorstellingen in vele landen. Haar liefde voor acrobatiek ontdekte ze al op 12 jarige leeftijd bij het kunstturnen. Door te trainen met privé trainers op verschillende circusscholen heeft ze haar repertoire uit kunnen breiden met een veelzijdig programma in de lucht.

MAGNOLIA Een ijsprinses ontwaakt in een kristallen paleis. Sylvia Idelberger neemt u mee met haar fantasievolle en sierlijke spel door haar betoverende koninkrijk. Met deze performance won zij 2007 de internationale Showprijs. Wat deze act zo bijzonder maakt is de doektrapeze, een bijzonder instrument wat door Silvia helemaal zelf is ontwikkeld.
Wilt u extra informatie over 1 van deze Straat-Theater-acts ? Vult u dan het onderstaande formulier in, belt u ons op 0575-469073 of mailt u ons via: info@azboekingen.nl
Pagina :
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts