FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Straat-Theater
« Previous123
« Alle Categorieën
Dit is slechts een kleine selectie van de te boeken Straat-theater-acts.

Zie voor meer acts en prijzen :

www.azboekingen-entertainment.nl en

www.azboekingen-entertainment.com
 
Dr. Universe
Dr. Universe
In de afgelopen 18 jaar heeft de artiest zich volledig toegewijd om, niet alleen de bewegingspatronen van een machine te doorgronden, maar deze ook te voelen in zijn lichaam.

Intensieve studie van bio-mechanica (bewegings-momentum, traagheid van massa en 3-dimensionale analyse van elke beweging) hebben geleid tot verdere inzichten, zodat hij enkelvoudige, meervoudige, tegengestelde bewegingen, halve en geïsoleerde lichaamsdraaien beheerst tot in de machinale perfectie.

Ook qua visuele uitvoering is geen belemmering teveel geweest: na zich bekwaamd te hebben als plaatwerker heeft hij eigenhandig een outfit gecreëerd die zijn gelijke niet kent: deze menselijke robot is nu operationeel in een compleet harnas, opgebouwd uit hoogglans-gepolijste aluminium onderdelen.

In diverse landen in Europa, het Caraïbisch gebied en de U.S.A. bewonderd en geprezen, kan hij ook uw feest, beurspresentatie of promotie-activiteit meer impact geven bij klanten en bezoekers. Innemend charmant en imposant van voorkomen: met deze robot heeft u een blikvanger van formaat.

Deze animatie-act is zeer geschikt voor diverse soorten promotie-activiteiten, bijvoorbeeld in winkelcentra, beurzen of op straat. De robot is ook in te zetten als ontvangst-act bij openingen en/of bedrijfsfeesten, assistentie bij presentaties, animatie tijdens kinder(-feest)activiteiten of als grote attractie tijdens markt of braderie, waarbij met veel humor het publiek een vermakelijke dag gegeven wordt.
 
Hippocampus
Hippo-Campus
Twee gladiatoren te zeepaard ontvangen uw gasten als waren zij Neptunes, Spartacus of Ben-Hur. In defilé dobberen deze kornuiten gebroederlijk over de woelige baren. Totdat de lansen worden getrokken en de degens worden gekruist. In oerkreten baselen zij komische one-liners. Deze act is zeer mobiel door de twee electrisch aangedreven geruisloze Segways. Zeer geschikt als entree-act, bijvoorbeeld bedrijfsdagen, beurzen, festivals of evenementen.
 
EHBA
EHBA - Eerste Hulp Bij Alles
Mannen met een missie: anderen helpen. Maakt niet uit waarmee. Als twee halve dokters helpen zij alles en iedereen. Geven ongevraagd adviezen en ontdekken verborgen gebreken waarvan u niet eens wist dat u ze had. Verzorgen openbare demonstraties waarbij steevast iemand uit het publiek wordt verbonden en in de watten gelegd. EHBA: dankzij hen wordt de wereld een stuk ….. leuker in ieder geval!

Geschikt voor bedrijfsdagen, congressen, beurzen en jubilea
 
Torch Michael
Torch Michael
De Belgische entertainer, jongleur, acrobaat en magiër Michel Beckers trad in de loop der jaren op in heel Europa en in Zuid-Amerika. Zijn show zit vol humor en circusacts. Torch Streetperformer, kan worden ondergebracht in het rijtje artiesten dat zich bezighoudt met straattheater in de meest letterlijke zin des woords. Geen technische hoogstandjes, geen ingewikkelde elektronische hulpmiddelen. Gewoon met een minimum aan attributen naar de hoek van de straat en beginnen maar. Zoals elke oer-straattheaterartiest betaamt vergeet ook Torch niet zijn publiek nadrukkelijk te betrekken bij zijn act. Voor het publiek gewoon genieten en vooral lachen, gieren en brullen
 
Marco Voetbal Jongleur
Marco (Voetbaljongleur)
Waar veel voetbalteams al moeite genoeg hebben om 1 bal in het team te houden, houdt Marco er schijnbaar moeiteloos vijf onder controle. De charmante en goedlachse entertainer brengt shows van 2 minuten tot een half uur. Interactief of als strakke act op muziek. In een voetbalstadion of tijdens een brainstormsessie van een bedrijf. De lijfspreuk -op iedere locatie, een wonderbaarlijke sensatie !- staat voor flexibiliteit, maar is ook een garantie voor de waardering die uw publiek voor de acrobaat en jongleur Marco zal tonen! (tevens workshops/voetbalclinics)
 
Ben Zuddihst
Ben Zuddihst
Deze straattheater/festival show zit vol balanceerstunts, hilarische comedy, improvisatie, circustechnieken en publieksparticipatie. 15 assistenten uit het publiek helpen Ben Zuddhist op zijn weg naar een vurige finale. Le Funambule Striptease is high energy entertainment!
 
De Verschrikkelijke Mendozies
De Verschrikkelijke Mendozies
Alfred en Marini Mendozie zijn de echte krachtpatsers, fakirs pur sang. Mensen van vlees en bloed, maar vooral van spieren. Zij kennen geen angst, zij voelen geen pijn. Deze artiesten dagen iedereen uit voor een bloedstollende krachtmeting. Met authentiek kermisvermaak staan zij hun mannetje met een spannende en humorvolle fakiract.Een uitzonderlijke demonstratie met veel glas, staal en vuur voor een publiek met stalen zenuwen. Een ideale straattheateract of een spectaculair onderdeel van een feest. Duur van de voorstelling: 40 minuten, eventueel verdeeld in 2 blokken van 20 minuten.
Wilt u extra informatie over 1 van deze Straat-Theater-acts ? Vult u dan het onderstaande formulier in, belt u ons op 0575-469073 of mailt u ons via: info@azboekingen.nl

Pagina :
« Previous123
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts