FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Zangeressen / Sharon Kips
« Alle Categorieën
Sharon Kips
 
 
Sharon Kips
Sharon Kips werd in 2010 benaderd om mee te doen aan een nieuw seizoen van Popstars als Mystery Popstar. In eerste instantie reageerde ze terughoudend op deze uitnodiging aangezien ze al heeft meegedaan aan X-Factor (2007), maar terugdenkend aan het plezier dat ze had tijdens dat X-Factor avontuur besloot ze om mee te doen en de eventuele kritiek voor lief te nemen. Ze was dan ook erg verrast en dankbaar dat ze als derde mocht eindigen. Ze had niet verwacht dat het publiek haar zo ver zou laten komen. Naast een erg drukke en gezellige tijd heeft haar deelname aan Popstars er ook voor gezorgd dat een heel nieuw publiek kennis maakte met haar. Vooral haar vertolking van “House for sale” en “Margherita” maakten indruk op het publiek en de jury.

Na het Popstars avontuur maakte ze bekend dat haar eerstvolgende single Nederlandstalig zal zijn. Ze overwoog het al enige tijd, maar de doorslag werd gegeven door de positieve feedback tijdens de 100%-NL uitzending van Popstars. Van de verschillende nummers die ze te horen kreeg viel haar keuze vrijwel direct op het lied “Hier niet ver vandaan” welke is geschreven door Henk Pool, Ferry van Leeuwen en Ton Dijkman. Het lied vertelt dat liefde iedere afstand, hetzij een letterlijke, een emotionele of culturele, kan overbruggen. Het thema van dit nummer past heel goed bij Sharon en de boodschap die ze wilt uitdragen.

In juni had Sharon haar eerste eigen theateroptreden. Tijdens dat optreden nam Sharon de bezoekers mee op een “Trip down memory lane”. Nummers van haar X-Factor en Popstars avontuur werden samen gesmolten tot een compleet programma dat eindigde met haar Nederlandstalige single en enkele Nederlandstalige covers. Het publiek genoot, maar Sharon genoot misschien nog wel het meest. Het verhaal van een lied vertellen is iets wat ze graag doet en het theater leent zich daar perfect voor. En alhoewel ze de grote optredens en festivals erg leuk vindt, heeft het theater haar hart gestolen. Wie weet dat hiermee een nieuw hoofdstuk wordt ingeluid.

Speciaal tarief voor uw huwelijksplechtigheid !

Lijkt het u ook zo mooi om Sharon Kips live te zien optreden tijdens de huwelijksplechtigheid op uw speciale dag? Of lijkt het u leuk om een optreden van Sharon tijdens dit speciale moment cadeau te doen aan iemand die u dierbaar is? Dan hebben we goed nieuws voor u. We hanteren een speciaal tarief voor dit soort optredens mits ze doordeweeks tussen 9.00 en 17.00 uur plaatsvinden. Sharon zingt dan nummers van haar nieuwe album “Amazing Grace” of een van haar eerdere albums. Standaard komt ze met tracks (muziek op CD), maar eventueel kan ze samen met pianist, gitarist of zelfs harpist komen om het extra bijzonder te maken.

En mocht u nu een feest hebben (bijzondere verjaardag of bijzondere trouwdag) en dit in de avond of weekend vieren, dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. We denken dan graag met u mee voor een passende invulling.

"Groei maar": Eerste Nederlandstalige album voor Sharon Kips

Sharon Kips bracht op 1 december haar eerste volledig Nederlandstalige album uit. ‘Groei maar’ is een sfeervol akoestisch semi-live album met tien liedjes over het leven. De titelsong is speciaal voor Sharon geschreven en zingt ze naar de kleine in haar buik. ‘Groei maar’ bevat ook twee prachtige covers: ‘Margaritha’ van Marco Borsato en ‘Alles is Liefde’ van Bløf. Haar nieuwe cd is o.a.verkrijgbaar bij bol.com.

Semi-live
Sharon: “We hebben het album samen met topmuzikanten semi-live opgenomen, waardoor een echte singer-songwritersfeer is ontstaan. Die dynamiek en sfeer hoor je terug in de liedjes. Het album bestaat uit tien akoestische liedjes, waarvan twee covers, twee bewerkingen en zes nieuwe nummers. De teksten gaan over de toppen en dalen in het leven, die we allemaal herkennen. Het is een erg leuke afwisseling van soulvolle uptempo-songs en mooie ballads geworden. De titelsong is voor mij extra speciaal, omdat ik zwanger ben en het naar het kleintje in mijn buik zing.”

Luistert u hieronder naar het nummer "Groei maar" van haar album "Groei maar"

Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • 1 x 30 minuten
  • 2 x 30 minuten
  • 2 x 45 minuten
Prijzen:

vanaf € 2.250,- exclusief 6% btw en techniek en 7% Buma/Stemra
(Prijs optreden huwelijksplechtigheid op aanvraag !)

Youtube-filmpje:
Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in !
Alle Zangeressen:
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts