FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Bands / Prisor Jazz Band
« Alle Categorieën
Prisor Jazz Band
 
 
Prisor Jazz Band
Prisor Jazz Band bestaat uit doorgewinterde musici: Feigeli Prisor (solo), Sendelo Schäfer (ritme) en Tchawo Adell (contra bas). Deze musici vertolken jarenlang binnen de Sinti-gemeenschap en in verschillende bands hun muzikale kunnen. Strakke ritmes en gevoelige melodielijnen zijn het kenmerk van de Prisor Jazz Band. Feigeli Prisor soleert op zijn gitaar. Het gaat niet om vingervlugge virtuositeit alleen. Deze gitarist speelt loepzuiver, subtiel en heel volledig. Met Sendelo Schäfer op ritme-gitaar en Tchawo Adell op contrabas wordt deze meestersolist voorzien van een strakke ritmesectie.

AZ-Boekingen is geïmponeerd door de rust die de Prisor Jazz band in hun muziek legt. Dat is ook wat het publiek zo weet te waarderen. Hun debuutalbum “Old Memories” geeft daar blijk van. Twee gerenommeerde Franse media op the gebied van Gipsy Jazz, Djangostation en Etude Tziganes, hebben Prisor Jazz Band en de cd “Old Memories” lovend onthaalt.

Ook de cd “Gypsy’s Heart” die kort daarop verscheen was een bewijs dat we hier te maken hebben met een topband. Daar zijn we trots op. Het levert hen uitnodigingen op voor het International Gipsy Guitar Festival in Gossington (UK), Django Reinhardt Tribute in Londen, Gipsy festival in New Caledonia, Jazz Breda, Jazz in Duketown en Sziget Festival Budapest (HU).Verder hebben ze succesvol opgetreden in vele Jazzclubs.Feigeli Prisor speelde als ‘standin’ voor Jimmy Rosenberg op het International Gipsy Festival en ook als vervanger voor Stochelo Rosenberg in Rosenberg Trio. De sologitarist en bandleider Feigeli Prisor is de inspirator van de Prisor Jazz Band en componeerde een groot aantal songs, die de band een uniek en een heel eigen karakter geeft. Ook voor covers deinst de groep niet terug en daarin hoor je de virtuositeit van de musici van de Prisor Jazz Band.

Samen met de violist Tim Kliphuis speelt Feigeli Prisor in een nieuwe productie Gipsy Spring. Voor een avond gipsy swing jazz van het hoogste niveau.

Bezetting:

Feigeli Prisor: solo guitar
Sendelo Schäfer: ritme-gitaar
Tchawo Adell: contrabas
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • 3 x 30 minuten
  • 2 x 45 minuten
Prijzen:
vanaf € 1.175,- exclusief 6% btw en techniek en 7% Buma/Stemra
Youtube-filmpje:
Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in !
Alle Bands:
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts