FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen
Nieuws
« Alle Categorieën
Nieuws
 
Nieuws
 
 
Facebook Livestream AZ-Boekingen
Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze Facebook Livestream !
 
Deventer Op Stelten groot succes! Ondanks hittegolf 120.000 bezoekers.

Deventer Op Stelten groot succes! Ondanks hittegolf 120.000 bezoekers.

Het was fantastisch !

De negentiende editie van Deventer op Stelten was fantastisch! Ruim 120.000 bezoekers hebben de afgelopen 4 dagen genoten van alle prachtige voorstellingen. Zo stroomden de diverse pleinen in en rondom de historische binnenstad van Deventer vol voor de poëtische voorstelling van l’Homme Debout met hun marionet ‘Liédo’, de hilarische poging van de Gillende Keukenprins om een pannenkoek te bakken, de spectaculaire voorstelling rondom de metershoge Globe van Close-Act, en de indrukwekkende processie en voorstellingen van Teatro del Silencio.

Verkoeling werd gezocht bij muziekfestival Hoogtevrees en de optredens van Waan! in het Worpplantsoen en diverse binnenvoorstellingen zoals de muziekinstallatie C’est le Carton Qui Fait la Musique in de Lebuinuskerk en de coproductie van de jongeren van het Belgische Theaterhuis Larf en het Nederlandse Theaterschip Drost van Salland in de Bergkerk.

Ook bezocht Minister Bussemaker van onderwijs, cultuur en wetenschap Deventer Op Stelten. Zij was erg enthousiast over de producties, het festival en de stad Deventer.

Op naar de 20 editie! Van 8 tot en met 10 juli 2016
Helpt u mee de babysterfte tegen te gaan en doneer aan Serious Request "Let's hear it for the babies"

Serious Request Actie

Help de actie van AZ-Boekingen om zo de actie van 3FM Serious Request te ondersteunen !!

Maakt u een (kleine) donatie via:

http://www.kominactie.nl/azboekingenbecausemusiccanreallymakeachange

Op deze manier komt het direct bij dit geweldige doel aan !!

Al voor € 1,50 wordt een pasgeboren baby medisch onderzocht (weging, meting en TBC-vaccinatie).

Alvast hartelijk dank voor uw steun,

Team AZ-Boekingen

Team AZ-Boekingen

Het doel dit jaar:

3FM Serious Request 2012 vraagt dit jaar aandacht voor de allerkleinsten: Miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt en het gevolg is van gebrek aan medische zorg en begeleiding. Dit maakte Rode Kruis ambassadeur en 3FM DJ Eric Corton zojuist bekend in de uitzending van Giel. Focus van 3FM Serious Request: babysterfte

De drie DJ’s in het Glazen Huis in Enschede gaan van 18 december t/m 24 december alles doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de aanpak van deze stille ramp. Het Rode Kruis kan helpen door medische zorg te bieden en moeders te begeleiden tijdens hun zwangerschap, bevalling en de zorg voor hun pasgeboren kind. Stille ramp die 3FM op de kaart wil zetten

Ruim 5,5 miljoen baby’s sterven elk jaar binnen een maand na de geboorte of voor en tijdens de bevalling. Babysterfte is een stille ramp die zich elke 6 seconden voltrekt. Oorzaak is het ontbreken van goede medische zorg en begeleiding.

Klinieken of ziekenhuizen zijn vaak voor zwangere vrouwen, jonge moeders en hun baby’s niet bereikbaar of niet toegerust op de verzorging van de allerkleinsten. Veel vrouwen weten niet goed hoe zij goed voor een pasgeboren kindje moeten zorgen. Met eenvoudige hulp en begeleiding kan deze stille ramp bestreden worden. Daarom vraagt 3FM Serious Request dit jaar aandacht voor deze kwetsbare allerkleinsten.
DJ Miss Phoenix draait in de Ziggo Dome!

DJ Miss Phoenix in de Ziggo Dome

DJ Miss Phoenix mocht 20 november acte de presence geven tijdens een besloten feest in de Ziggo Dome. Een geweldige ervaring uiteraard ! De genodigden waren zeer tevreden en daar doet AZ-Boekingen het uiteindelijk ook voor. Wilt U DJ Miss Phoenix ook boeken om uw feest een extra dimensie te geven? Klikt u dan hier
Nu ook bij AZ-Boekingen: Foppers in Concert - lookalikes, imitators en dubbelgangers !

Foppers in Concert

De naam zal menigeen bekend in de oren klinken. Als je de naam schrijft of leest, zit er maar een letter verschil tussen Foppers in Concert en de wel bekende "Toppers in Concert"; de succesvolle samenwerking van René Froger, Gerard Joling en Gordon. Bent U op zoek naar de "echte" Toppers klik dan hier: Website van de Toppers.

Wij willen een partner zijn voor organisatoren van feesten en evenementen, met wie wij samen het concept Foppers in Concert kunnen organiseren. Denk dan aan openbare evenementen op pleinen, in discotheken, tijdens jaarmarkten of op campings. Ook zijn er vele mogelijkheden om op besloten feesten en partijen ontmoetingen te hebben met "bekende" artiesten of internationale "sterren". Wilt u "Frans Bauer", of "Marco Borsato" eens de hand schudden of wilt U iets ludieks voor Uw gasten of bezoekers organiseren? Met de Foppers in Concert zit u altijd goed !

Foppers in Concert is een relatief goedkoop concept om mensen in contact te brengen met de bijna echte artiest, de meeste look-a-likes zijn niet van de "echte" te onderscheiden. U krijgt de kans om met ze op de foto te gaan en er is zelfs tijd voor een handtekening en wellicht een klein gesprek. Wij zien dit niet als nep, nepperij of iemand voor de gek houden. Alle artiesten en/of acteurs die via ons werken zijn er van overtuigd dat zij een mooie manier zijn om het product(de muziek, de looks) van de "echte" aan het publiek te tonen. En op deze manier het publiek weer een stuk dichter bij de vaak moeilijk bereikbare sterren te brengen.

Let op!! Wegens rechtswege is het niet mogelijk om bij ons tegelijkertijd, voor dezelfde locatie en/of evenement de look-a-likes van René Froger, Gerard Joling en Gordon te reserveren. Dit om een eventuele uitvoerende gelijkenis met de "echte" Toppers te voorkomen.

AZ-Boekingen zal het bestand van Foppers in Concert steeds verder uitbreiden. We hopen in ieder geval dat u een aantal ongelofelijke mooie feesten tegemoet zal zien met onze huidige Foppers in Concert.

Kikt u hier voor ons aanbod !!
Première Back on the BloQ met de voorstelling "Stuff Like That"
© foto's: Dirk Jan Mulder
 
Back On the BloQ had op zaterdag 2 juni de premiere van een speciale theatervoorstelling ter ere van het 80ste levensjaar van Quincy Jones. De zaal was volledig uitverkocht en de show zat piekfijn in elkaar.

AZ-Boekingen was uiteraard aanwezig bij deze speciale Theatershow en kreeg zo een goede indruk van deze topmuzikanten!

AZ-Boekingen bij Bac on the BloQ
Van links naar rechts:
Frank Leeuwerink (AZ-Boekingen), Ewald Jozefzoon (piano/keyboards, bandleider Back on the BloQ), Arno Leeuwerink (AZ-Boekingen)

Op 2 juni had de groep Back On the BloQ in theater De Lieve Vrouw te Amersfoort de voorstelling ‘Stuff Like That!’

‘Stuff Like That!’ is een speciaal voor het theater samengestelde muziekproductie.
Een muziekcollage van het veelzijdige repertoire van de man die een onuitwisbaar stempel op de hedendaagse muziek heeft gedrukt: Quincy Jones.

Ewald Jozefzoon, bandleider van Back On the BloQ: ‘Ik kan me geen betere manier en geen betere periode bedenken om een eerbetoon te brengen aan Quincy Jones. Hij is een fenomeen. Muzikant, componist, producer én arrangeur".

Hij is al meer dan 50 jaar ongeëvenaard succesvol met ontelbare, onvergetelijke en tijdloze hits van sterren als Ray Charles, Frank Sinatra, George Benson, Michael Jackson en Snoop Dogg.’

Over Back On the BloQ :
Back On the BloQ is een jonge Nederlandse band die zich exclusief richt op het veelzijdige repertoire van Quincy Jones. De groep bestaat uit 14 professionele muzikanten die hebben samengewerkt met bekende nationale en internationale artiesten als Stevie Wonder, Candy Dulfer, Bobby McFerrin, Edsilia Rombley, Pearl Jozefzoon e.v.a.
 
Lancering nieuwe website AZ-Boekingen
 
Met veel plezier presenteren wij de nieuwe website van AZ-Boekingen !

We zijn trots op de nieuwe huisstijl en de vele mogelijkheden die we u kunnen bieden. Graag nodigen wij u uit om snel een kijkje te nemen op www.azboekingen.nl en te ontdekken wat onze nieuwe site u allemaal kan bieden…

  • Een overzichtelijke site met een duidelijke navigatie
  • Een groot aanbod van diverse soorten entertainment (wordt regelmatig aangevuld)
  • Een concertagenda, waardoor u meteen weet of een artiest beschikbaar is
  • Eenvoudig aanmelden voor onze nieuwsbrief
  • Duidelijke boekings/inschrijvings en contact-formulieren
  • Een sectie met Frequently Asked Questions geeft nog meer duidelijkheid
  • Een sitemap, waardoor u de gehele opbouw van de website in 1 opslag kunt vinden
De website is dynamisch, groeit met de dag, dus brengt u geregeld een bezoekje om telkens nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Veel plezier !

Team AZ-Boekingen
AZ-Boekingen vecht mee tegen kanker !
 
AZ-Boekingen vecht mee tegen kanker !

Toen Heroes voor Heroes ons vroeg of wij belangeloos een artiest wilden leveren voor het goede doel, aarzelden wij geen moment. Niemand minder dan Sharon Kips heeft 's avonds acte de presence gegeven. Zij heeft een aantal songs ten gehore gebracht. Ook zij deed dit geheel kosteloos !

Sharon Kips

Wat is het doel van Heroes voor Heroes ?

Het primaire doel van de stichting Heroes for Heroes is het inzamelen van zoveel mogelijk gelden voor het goede doel; de Roparun. Onvoorwaardelijke randvoorwaarden daarbij zijn voor ons samenwerken, beleven en alles geven. De intensieve, uitputtende spinningsmarathon symboliseert voor ons het gevecht dat kankerpatienten dagelijks, vaak maandenlang leveren. We willen met het event niet alleen het geld inzamelen, maar we willen die dag ook SAMEN ALLES GEVEN en stilstaan bij het leven van een kankerpatient. Gezamelijk geven we het geld, maar de deelnemers geven ook fysiek alles tijdens de marathon, met in het achterhoofd de mensen voor wie we dit doen. Ook voor de deelnemende bedrijven en de vrijwilligers staat alles in het teken van alles geven. Geheel kosteloos dragen zij hun steentje bij.

De link tussen onze kernwaarden en sport is snel gemaakt. Vandaar ook een event waarin Spinning een grote rol speelt. Kanker; het gevecht van je leven. Er zijn veel sporters die maandenlang alles geven, die alles opzij zetten om de finish te halen, maar ondanks al die inspanningen de finish nooit halen. Helaas geldt dit ook voor velen die, ondanks hun zware gevecht en opofferingen, de strijd tegen kanker niet kunnen winnen. Dat is wat ons inspireert, motiveert en waar we tijdens het event bij willen stilstaan.

AZ-Boekingen is blij dat zij een klein beetje hebben kunnen meehelpen om deze dag een nog groter succes te maken. Er is ruim € 10.000,- opgehaald voor dit geweldige doel !

Ook willen wij hierbij graag Sharon Kips heel erg bedanken voor haar belangeloze medewerking !

 
 
Terug naar boven
 
Onze flyer is gratis te downloaden. U betaalt slechts met een Tweet of Facebook-toevoeging !

Flyer downloaden
flyer-twitter

flyer-facebook