FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Illusie en Entertainment / Niels Duinker
« Alle Categorieën
Niels Duinker
 
 
Niels Duinker
Recentelijk won Niels de presitigeuze vakprijs voor “Variety Act of the Year 2012″, uitgegeven door de International Magicians Society in Amerika.

Niels Duinker is een van de meest gevraagde artiesten binnen de zakelijke entertainmentscene van Nederland. Jaarlijks treedt hij op bij zo’n 100 evenementen. In Nederland, maar ook ver daarbuiten.

Niels begon al op jonge leeftijd met jongleren en zijn passie bleef. Na een afgeronde studie aan de TU Delft heeft hij van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Niels werkt nu fulltime als professioneel jongleur, presentator en workshopdocent voor bedrijven als KLM, KPMG, Unilever en DSM.

Niels heeft met zijn 25 jaar al een enorme ervaring opgedaan. Er zijn namelijk maar weinig artiesten die op hun 24ste jaar al in 25 verschillende landen hebben opgetreden, gastdocent zijn geweest aan de twee HBO-circusopleidingen in Nederland en regelmatig over de wereld vliegen om met zijn soloshow als headliner op te treden voor volle theaters van zo’n 750 zitplaatsen.

Sinds 2003 heeft deze jonge artiest al verschillende gouden medailles gewonnen op belangrijke jongleer- en circuscompetities in Nederland, Amerika en in Azië. De Telegraaf noemde hem een “Jongleerwonder” en SBS6 vond hem simpelweg “de beste jongleur ter wereld”. Wilt u ook het beste voor uw evenement, dan is Niels de keuze waar u geen spijt van krijgt.

Entertainment van wereldklasse voor de Nederlandse markt !

Niels is ook Europees vertegenwoordiger voor de Amerikaanse vakbond voor jongleurs, de International Jugglers’ Assocation. In de zomer brak 2011 brak Niels een wereldrecord in jongleren voor Guinness World Records.

De shows van Niels Duinker zijn o.a. op de volgende manier inzetbaar :

Animatie-act : animatie

Podiumshow: Comedy en Jongleren (5 – 35 minuten) : podiumact

En in November….Kindershow (35 minuten) voor bedrijven met een Sinterklaasfeest voor de kinderen van de werknemers.
Kindershow Sinterklaas
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • Animatie Act
  • Podiumshow: Comedy en Jongleren (5 – 35 minuten)
  • Kindershow (o.a. Sinterklaasfeest)
Prijzen:
Vanaf € 700,- exclusief 6% btw en techniek
Youtube-filmpje:

Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in!
Alle Illusie en Entertainment:
Maarten BruinsNiels Duinker
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts