FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Minstrel / Minstrel
« Alle Categorieën
Minstrel
 
 
Minstrel
Minstrel – ‘What's a Man Without a Dream’

‘What’s a Man Without a Dream’ is het tweede volwaardige album van Amsterdams multitalent Dherl Deekman, alias Minstrel. Net als in zijn debuutalbum ‘Cityblues’ vertelt Minstrel over de ups en downs van het stadse leven. Een ‘Minstrel’ is van oudsher een verhalenverteller, die van stad naar stad trekt om het nieuws te brengen.

Veel Amsterdammers kennen Dherl van AT5, waar hij jarenlang presentator was van het kinderprogramma 'Basta'. Momenteel is Dherl projectleider van het muziekproject Toekomst Muziek. Hij ‘empowert’ jongeren met muziektalent in hun sociaal emotionele vaardigheden, door het produceren van muziek. Dherl zelf was ook al als achttienjarige druk bezig met het verwezenlijken van zijn droom: zingen, beats produceren, instrumentbeheersing en opnemen met diverse artiesten in muziekstudio’s. Na twintig jaar vol muziekervaring is Dherl klaar om zijn muziek onder een breed publiek te verspreiden.

De komende tijd realiseert Minstrel diverse live optredens met zijn band. Dherl zelf is zanger en toetsenist, Axe Noordanus is gitarist en Zuku Braightwaite speelt de bas. Hun muziek ademt een mix van verschillende stijlen, waaronder blues, rock, funk, hiphop en reggae. De combinatie van deze stijlen en de songteksten variërend van relatieproblemen tot liefde tussen ouder en kind en wereldarmoede, maken ‘What's a Man Without a Dream’ tot een vernieuwend repertoire, dat de luisteraar meeneemt op reis door het moderne en urbane leven.

Minstrel Bio EP
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • 2 x 30 minuten
  • 2 x 45 minuten
Prijzen:
Op aanvraag exclusief 6% btw en techniek en 7% Buma/Stemra
Luistert u hieronder naar enkele tracks van de EP van Minstrel:
Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in!
Alle Minstrel:
Minstrel
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts