FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Illusie en Entertainment / Magiër Mantra
« Alle Categorieën
Magiër Mantra
 
 
Magiër Mantra
Magiër Mantra is een illusionist en tafelgoochelaar die een grote verscheidenheid aan gedaanten kan aannemen. Wat dacht u van creaties als een fantasietovenaar, een middeleeuwse magister, een 19e eeuwse gokker-valsspeler-zakkenroller, een wandelende Maffiosi of als “normale” standwerker op beurzen? Niet genoeg? In overleg verschijnt Mantra als figuur die u bedacht heeft.

Waar Mantra zich tussen het publiek begeeft blijft hij zeker niet onopgemerkt. Verbijstering en hilariteit wisselen elkaar af als er echte wonderen in hun eigen handen gebeuren. Zo komt de ring van een van de gasten om de voet van zijn wijnglas of wordt een geleend biljet, zwevend onder de neus van de mensen, het 10-voudige waard. Wie probeert te achterhalen “hoe hij dat toch doet’, loopt het risico binnen afzienbare tijd knettergek te worden.

Door zijn jarenlange ervaring o.a. als hypnotiseur weet Mantra hoeveel power geconcentreerde gedachten kunnen hebben. Met een aantal experimenten toont hij dat ook mensen uit het publiek het vermogen hebben om materie in beweging te zetten, uitsluitend met behulp van hun concentratie. Een houten blok, afgedekt onder een glazen stolp, valt om; een voorwerp springt uit een glas of er draait zich, voor de ongelovige ogen van het publiek, zich een moer van een bout af.

Mantra heeft duizenden mensen op diverse locaties vermaakt. Hij beweegt zich even onder het publiek en blijkt opeens op onnavolgbare wijze in het bezit te zijn gekomen van een aantal brillen, portefeuilles en horloges, die hij onder grote hilariteit teruggeeft aan de rechtmatige eigenaars..

Naast deze "kleine" illusies en goocheltrucs heeft Mantra een scala van andere trucs en illusies in huis. Water-en vuurschalen, Het magische koord, De vlijmscherpe scheermessen, The Magic Box, de Hindoe Vuurmand(!), de Gouden Banier, de Geldtel- en Valsspeel-test, de Onkwetsbare slavin, etc. etc.. Dit alles behoort tot het repertoire van Magiër Mantra: Mystiek en onnavolgbaar!!
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • Mogelijkheden op aanvraag
Prijzen:
Op aanvraag exclusief 6% btw en techniek
Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in!
Alle Illusie en Entertainment:
Magiër MantraHeffie Sjeffie
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts