FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Foppers in Concert / Madonna
« Alle Categorieën
Madonna
 
 
Net als.....Madonna
De echte Madonna zou ervan versteld staan: onze enige echte Nederlandse Madonna look-a-like lijkt meer op Madonna dan u zich kunt voorstellen. Niet alleen haar uiterlijk, maar ook haar performance en prachtige stem doen u telkens weer aan Madonna herinneren.

Ja, u leest het goed. Met de grootste hits van Madonna weet deze look-a-like een dynamische live-show neer te zetten die zijn weerga niet kent. Deze show moet u gezien hebben!!!

Een optreden van Madonna (The Queen Of Pop), is zeer geschikt als ´special-act´ halverwege een feest of als ´suprise-act´ opener/afsluiter van een spetterende avond.

Wie kent niet de hits: ´Like A Virgin´, ´Holiday´, ´Vogue´, ´Like A Prayer´, ´Hung Up´...en dit is nog maar een kleine greep uit de megahits die Madonna de afgelopen 25 jaar uitbracht. Madonna wist met haar muzikaliteit, vernieuwend te zijn, met een top choreografie en een hoog entertainmentgehalte, wist zij vriend en vijand te verbazen. En zo zal ook deze Madonna-lookalike u doen verbazen met haar unieke/exclusieve Madonna-show!
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • 30 minuten Live inclusief inprik/A-set en reiskosten !
Prijzen:
vanaf € 1.295,- exclusief 6% btw en 7% Buma/Stemra
Youtube-filmpje:
Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in!
Alle Foppers in Concert:
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts