FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Illusie en Entertainment / Maarten Bruins
« Alle Categorieën
Maarten Bruins
 
 
Maarten Bruins
Op zoek naar een kindergoochelaar / goochelaar voor kinderen?

Maarten is geboren in 1979 te Amsterdam en treedt al op sinds zijn veertiende. Naast het goochelen, heeft hij het vwo afgerond en is afgestudeerd natuurkundige / sterrenkundige aan de universiteit van Utrecht.

Maarten is in zijn jonge jaren lid geweest van de MKAJ (Magische Kring Amsterdam Junioren). Daarnaast is hij lid van de MKCN (Magische Kring Centraal Nederland) en zodoende aangesloten bij de NMU (Nederlandse Magische Unie).

Naast de disciplines "tafelgoochelen" en "illusionisme" heeft goochelaar Maarten zich de laatste jaren voornamelijk gericht op het goochelen voor kinderen.


Een interactieve goochelshow vol verbazing, humor en meer...

De goochelvoorstelling duurt standaard een uur, maar uiteraard is er qua duur en invulling van het programma van alles mogelijk.

Het is een interactieve show, waarbij de kinderen volop worden betrokken. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen wordt een programma samengesteld.

Maarten beschikt over een eigen geluidsinstallatie, waardoor het ook altijd mogelijk is om recente hippe kindermuziek te draaien. Ook het maken van ballonnen figuren is mogelijk.

De voorstelling bestaat voornamelijk uit goochelen, waaronder de verschijning van een echte duif, die de kinderen ook op hun hand kunnen houden.

Meekijkende volwassenen hoeven zich niet te vervelen tijdens de show, want ook voor hen is de show prima geschikt. U kunt deze goochelaar onder andere inzetten voor de volgende gelegenheden:

Evenement, festival, opening, receptie, afscheidsfeest, kinderfeestje / kinderfeest / kinderpartijtje, communie, doop, babyborrel, bruiloft / huwelijk, jubileum, sinterklaasfeest / voorprogramma Sinterklaas, kerstfeest, bedrijfsfeest, vakantiepark / camping, carnaval, scholen / school, BSO / kinderopvang / naschoolse opvang, juffendag, verzorgingshuis, geestelijk of lichamelijk gehandicapten, buurtfeest / straatfeest, familiedag / familieweekend / familiefeest / familie reünie etc. etc.

Maarten komt uit Utrecht, maar treedt op door heel Nederland:

Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.
Boekingsmogelijkheden:
Optreden :
  • 1 uur (standaard)
  • In overleg is er qua duur en invulling van het programma van alles mogelijk !
Mogelijkheden :
  • Goochelaar voor kinderen / Kindergoochelaar
  • Goochelclown
  • Ballonnen figuren
  • Leren goochelen
Prijzen:
vanaf € 500,- exclusief 6% btw en techniek
Youtube-filmpje:
Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in!
Alle Illusie en Entertainment:
Maarten BruinsNiels Duinker
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts