FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Kerst-acts
Pagina :
« Alle Categorieën
Zie www.azboekingen-entertainment.nl en www.azboekingen-entertainment.com voor nog veel meer schitterende kerst- en overige entertainment-acts !!
 
Kerstacts Prijslijst 2015Download u hier de vernieuwde prijslijst 2017 van alle Kerstacts !
 
Dickens Verteller (Scrooge)
Dickens Verteller
Dickens Verteller (Scrooge)
De Dickensverteller vertelt prachtige anekdotes van het wereldberoemde kerstverhaal van Charles Dickens tijdens uw kerstfeest. Deze unieke kerstact is ook te combineren met zijn fantastische Scrooge personage. De vrek die
pas op kerstavond tot levensbeschouwelijke ( herziene) inzichten kwam.
Deze acteur is vrijwel overal inzetbaar, wandelend over de locatie of op een klein meegebracht podium. De kerstvertellingen van Charles Dickens zijn elk jaar erg gewild en veel gevraagd in de maand december. Daarom is tijdig reserveren een must!

Prijs: 4 uur (4 x 30 min) € 610,- excl. reiskosten en excl. 6% btw
Boeken kan via:
E-mail: info@azboekingen.nl
Tel: 0575-469073
Ons boekingsformulier(zie onder)
 
Dickens Goochelaars
Dickens Goochelaars
Dickens Goochelaars
Kerstfeest in Dickens stijl is de afgelopen jaren erg gegroeid.
Vandaar dat er ook een Dickens Goochelaar verscheen.
Deze beide beroepsgoochelaars zijn bekende artiesten in het entertainment
en partycircuit, maar in de decembermaand is de kans groot dat u hen ook in actie ziet op een winkelcentrum. De hilariteit en lachende omstanders tijdens zo’n optreden zal ongetwijfeld ook bij u nieuwsgierigheid opwekken.
Hun trucs gaan razendsnel en door de vingervlugheid creëert de Dickens Goochelaar prachtige illusies. Het zal altijd een raadsel blijven hoe hun truc werkt. Voor je het weet klapt de straatgoochelaar zijn tafeltje weer in en loopt verder op zoek naar nieuwe “slachtoffers” tijdens uw kerstevenement.

Prijs voor 1 Dickens Goochelaar: 1 dagdeel van 4 uur (Straatoptreden) € 670,- excl. reiskosten en excl. 6% btw
Boeken kan via:
E-mail: info@azboekingen.nl
Tel: 0575-469073
Ons boekingsformulier(zie onder)
 
De Witte Wensfee
De Witte Wensfee
De Witte Wensfee
Een ieder is wel nieuwsgierig. "Wat zal de toekomst mij brengen?" "Wat voor mogelijkheden zijn er voor mij?" Mensen willen zoveel, dat de druk soms erg hoog wordt, men moet immers alles kunnen en dit het liefst nog een beetje snel, goed en vlug ook! Iedereen heeft het druk-druk en is vaak alleen nog bereikbaar via de gsm, Facebook, E-mail of Twitter. Door al die eindejaars- hectiek wordt een consult handlijn lezen of kaartleggen op uw kerstfeest/kerstborrel wel heel erg aantrekkelijk. Een oase van rust en zelfbespiegeling. Want wat valt er te vertellen over uw levenslijn, de creativiteitslijn, de lotslijn, de hartslijn (emoties/relaties) en de geldlijn? Liefde, geld roem en succes. Een uitgesproken kans om daar iets meer over te vernemen. Heel verrassend en origineel tijdens uw receptie, diner, business- meeting, Kerst- en Nieuwjaar borrel, open dag of congres bijeenkomst. Ook als fortune-teller (Engelstalig) voor uw buitenlandse gasten/genodigden!

Prijs: 2 uur € 475,- excl. reiskosten en excl. 6% btw
(Alleen maandag t/m donderdag)

Prijs: 4 uur € 610,- excl. reiskosten en excl. 6% btw
Boeken kan via:
E-mail: info@azboekingen.nl
Tel: 0575-469073
Ons boekingsformulier(zie onder)
 
Winterdiva's
Winterdivas
Winterdiva's
Zij komen minimaal met zijn tweetjes naar uw feestlocatie, en dat heeft alles met hun samenspel te maken. Want dit is steltentheater, waarbij de choreografische loopjes al van te voren goed zijn ingestudeerd. Dat levert uiteraard een sierlijk schouwspel op! Mode-adepten onder U hebben in de kleding al de stijl van de Fransman Jean Paul Gaultier ontdekt. Want als je een winterdiva bent, dan zie je er ook zo uit. De diva’s zijn geschikt als entree-act, maar maken uw kerstevenement eveneens tot iets heel bijzonders!

Prijs: 4 uur(3 x 30 min) € 1125,- excl reiskosten en excl 6% btw

Prijs meer dan 2 Winterdiva's: Op aanvraag
Boeken kan via:
E-mail: info@azboekingen.nl
Tel: 0575-469073
Ons boekingsformulier(zie onder)
 
Dickens Muse
Dickensmuse
Dickens Muse
Roeland (dobro, zang, kazoo en voetpercussie en Marion (contrabas en zang) Rob (klarinet, tuba) vormen de vaste combinatie van Dickens Muse. Voor het trio komt Rob (klarinet en tuba) of Alex (mandoline en zang) als aanvulling erbij. Met meer dan 25 kerstliedjes kunnen zij moeiteloos een flinke speelset voor u vullen. De muzikanten zijn “van vele markten thuis” en spelen uitsluitend akoestisch en mobiel. Graag komen zij naar uw kerstfestijn, Dickensmarkt of kerstborrel. Tussen de maanden januari en november serveren zij Hollandse, Maritieme, Mediterrane, Amerikaanse en Caribische specialiteiten en beschikken zij over een ruim assortiment aan kinderliedjes. Dit alles met het gevoel voor het juiste moment en gepresenteerd met de juiste dosis humor!

Prijs: duo 2 uur (2 x 45 min) € 865,- excl. reiskosten en
excl. 6 % btw

Prijs: duo 4 uur (4 x45 min) € 1025,- excl. reiskosten en
excl. 6 % btw

Prijs: trio 2 uur (2 x 45min) € 1110,- excl. reiskosten en
excl. 6 % btw

Prijs: trio 4 uur (4 x 45min) € 1350,- excl. reiskosten en
excl. 6 % btw

Filmpje 1
Boeken kan via:
E-mail: info@azboekingen.nl
Tel: 0575-469073
Ons boekingsformulier(zie onder)
Pagina :
 
Wilt u extra informatie over 1 van deze kerst-acts ? Vult u dan het onderstaande formulier in!
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts