FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Illusie en Entertainment / Heffie Sjeffie
« Alle Categorieën
Heffie Sjeffie
 
 
Heffie Sjeffie
FEESTZANGER:

Als een bron van energie zingt Heffie Sjeffie de gezelligste nederlandstalige meezingers. Als een volledig zaal en podium-beest zingt hij de populairste nummers uit de wereld van de Après Ski. Zoals o.a.

Stil in mijn - Nergens goed voor - Liever dan lief tot natuurlijk de hits Onder mijn dak en de Vrolijke koster. Met de handen van links naar rechts weet Heffie Sjeffie bij ieder optreden zowel het jongere als het oudere aanwezige publiek enthousiast te krijgen.

BORUS BORREL:

Altijd lazarus zonder alcohol zingt Borus Borrel de gezelligste zuip nummertjes als De fles, He trut (laat jij m’n borrel nou eens staan) en vele anderen.

Dit zwervende typetje was de doorbraak voor Heffie Sjeffie als zanger tijdens de carnaval 2005 in Eindhoven. Hierna kreeg hij de smaak van het zingen en entertainen letterlijk te pakken.

APRÈS SKIJAY / DEEJAY:

Door jarenlang ervaring met diversen muziekstijlen is Heffie Sjeffie een allrounder als DJ in de wereld van de Après Ski. Met meer dan 30 jaar muziek ervaring begon zijn carrière als radio-DJ in de roemruchtige jaren 80 of zoals hij zelf zegt de mooiste jaren van de muziek. Buiten het presenteren van zijn dagelijkse radioprogramma’s was hij in de jaren 90 in de weekenden op vele plaatsen in Neder land te bewonderen als DJ bij verschillende Drive in Shows en op locaties in diversen discotheken. Zijn hoogtepunt was wel Roadie / DJ bij de Radio 538 Drive inn show(s) eind jaren 90.

Naar de millennium wisseling in 2000 kwam hij in aanraking met het Après Ski virus en werd de vaste geluidsman van Feestbeest Jerick, Gans Anders o.t.w. de Rastafaraman waarbij hij zijn ervaring als DJ aanvulde aan zijn act(s). Zoals je zult begrijpen het bloed stroomt waar het gaan kan, natuurlijk was er voor Après Skijay Heffie Sjeffie een nieuwe weg ingegaan. Die hij tot op heden nog steeds met veel enthousiasme bewandelt !

Luistert u hieronder naar Heffie Sjeffie's nieuwste singel: "Het geeft niet"Nadat bijna heel Entertainment Nederland (met alle respect) De woonboot en de Vrolijke koster zingen heeft Heffie Sjeffie besloten een ander repertoire in te gaan. De zogeheten Nederpop klassiekers ! Wie kent ze niet? De hits van Doe Maar, De Dijk, Drukwerk, Normaal etc. Met dank aan Ton Spronk die diversen orkestbanden voor zijn rekening nam is hij er helemaal klaar voor. Heffie Sjeffie en de Nederpop klassiekerShow is nu te boeken bij AZ-Boekingen ! Informeert u naar de mogelijkheden.

Heffie Sjeffie Nederpop
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • Feestzanger Heffie Sjeffie; 1 of 3 maal 30 minuten
  • Après Skijay / DJ Heffie Sjeffie; 4 uur durende MuziekShow
  • Feestzanger & Après Skijay; 4 uur durende EntertainmentShow
Prijzen:
Vanaf € 350,- exclusief 6% btw en techniek en 7% Buma/Stemra
Youtube-filmpje:
Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in!
Alle Illusie en Entertainment:
Magiër MantraHeffie Sjeffie
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts