FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Wereldmuziek / Grupo Tamicos
« Alle Categorieën
Grupo Tamicos
 
 
Grupo Tamicos
"Swingende salsa, merengue, Mexicaans, Antilliaans,calypso y mucho más"

Antilliaans-Cubaans-Mexicaanse swingband (2 à 5 personen) met zang, gitaar, tres, mandoline, contrabas, conga's, percussie en trompet.

Het programma bestaat uit een gevarieerd swingende cocktail van het Caribische repertoire, met veel Antilliaanse invloeden, swingende Cubaanse salsa, merengue, en calypso van de West Indies. Onweerstaanbare dansmuziek, maar ook stijlvolle bolero's en bachata's voor een tropische 'ambiente'. Het geluid van Tamicos wordt vooral bepaald door de sterke vocalen, de akoestische gitaar, de cubaanse tres en mandoline, een stuwende contrabas en de traditionele percussie.

In 1986 kwam Luthson 'Lucho' Iñesio Godfried (Geboren en getogen in Curaçao met Venezolaans /Curaçaose ouders) met een koffer vol Caribisch repertoire naar Amsterdam. Met zijn machtige, diepbronzen stem en de 'heavy duty' ritme gitaar had hij op Curaçao al veel roem geoogst. Uitgedost in Latin style kleding begroeten ze de gasten met instrumentale muziek of Mexicaanse 'mariachi'-liedjes.

Band brengt eigen techniek mee. Als de ruimte klein is kan er ook onversterkt gespeeld worden. Grupo Tamicos kan ook lopend spelen (akoestisch).

Bezetting :

Luthson Godfried - zang, gitaar
Gerrit de Boer - zang, gitaar, tres, mandoline

Eventueel uit te breiden met percussie, bas en trompet.
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • 2 x 45 minuten
Prijzen:
vanaf € 1.200,- exclusief 6% btw en techniek
Youtube-filmpje:
Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in !
Alle Wereldmuziek:
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts