FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Presentatie en Peptalk/ Geraldine Kemper
« Alle Categorieën
Geraldine Kemper
 
 
Geraldine Kemper
Met haar onvergetelijke lapdance maakte Geraldine furore tijdens één van de laatste rondes van 'Sterretje Gezocht'. Hiermee bewees deze durfal in één klap aan heel Nederland wat ze in haar mars heeft. Van de 8000 aanmelders kwam Geraldine uit de bus als de presentatrice die BNN zocht. Het nieuwe gezicht van de omroep mag zichzelf direct bewijzen in het programma 'Try Before You Die' en zet met buitenaardse precisie enorme graancircels midden in een veld. In haar eerste seizoen Spuiten en Slikken krijgt de benjamin haar eigen item 'Gerrie's eerste Keer' waarvoor ze van alles op het gebied van seks en drugs voor het oog van de camera uitprobeert. Ook langs de rode loper is ze veelvuldig te vinden om BN'ers de galajurken en vlinderstrikken van het lijf te vragen.

Geraldine krijgt de smaak van het presenteren goed te pakken. In Try Before You Die 2 laat ze bizarre wensen van bekende en onbekende kijkers uitkomen. En voor een potje drama draait Geraldine haar hand ook niet om. In de BNN-soap Hitsige Hetty slaat ze aan het acteren en vertolkt ze de hoofdrol.

Het afgelopen jaar sjeesde de BNN- presentatrice in aanloop op kerst het hele land door om dagelijks op Nederland 3 verslag te doen van originele acties voor 'Serious Request'. Voor Spuiten en Slikken maakt ze ook dit seizoen weer wekelijks uiteenlopende items; van vragen stellen op het Binnenhof over een actueel onderwerp als 'de wietpas' tot vol in een Lesbo feest duiken of een diepte interview met een transgender. Geraldine informeert de kijker met een open blik.

Geraldine Kemper is te boeken voor presentaties.

Showfacts Presentaties:
Presentaties voor evenementen, beurzen en congressen
- Presentaties tot 4 uur
- Inclusief voorbespreking op de dag van het evenement
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • Presentatie tot 4 uur
Prijzen:
vanaf € 1.775,- exclusief 6% btw en techniek en 7% Buma/Stemra
Youtube-filmpje:
Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in!
Alle Presentatie en Peptalk:
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts