FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Foppers in Concert / Frans Bauer
« Alle Categorieën
Frans Bauer
 
 
Net als.....Frans Bauer
De meest succesvolle look-a-like en imitator van Frans Bauer, heeft sinds 2004 op diverse podia en vele feesten opgetreden. Met zijn Frans Bauer performance treedt hij op bij allerlei gelegenheden: van intieme familiefeestjes tot voor 28.000 mensen in het Willem II stadion in Tilburg. Hij maakt van elk optreden een feest, hij brengt de grote én de minder grote fans van Frans in beweging. Én in de war: is hij het echt of niet? De gelijkenis is uitzonderlijk, want hij heeft niet alleen de looks van Frans Bauer, maar ook zijn stem.

De kwaliteiten als enige echte look-a-like en imitator van Frans Bauer bleven niet onopgemerkt. Al na een paar weken was hij te zien bij: Praatjesmakers (NCRV), Ook dat nog (KRO), reallife soap Only Joling (YORIN) en hij was meerdere malen te gast bij Nachtsuite (RTL 5). Ook is hij regelmatig te zien bij shownieuws (SBS6) en hij had zijn eigen aflevering bij Bouwval gezocht (RTL4).

Sinds begin 2004 heeft hij ruim 650 keer zijn metamorfose naar Frans Bauer laten voltrekken en zich als de grote artiest en vriendelijke man laten zien en horen in Nederland en in België.
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • 30 à 35 minuten Live inclusief inprik/A-set en reiskosten !
Prijzen:
vanaf € 1.195,- exclusief 6% btw en techniek en 7% Buma/Stemra
Youtube-filmpje:
Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in!
Alle Foppers in Concert:
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts