FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Animatie en Entree-acts
« Alle Categorieën
Onder de categorie Animatie en Entree-Acts vallen ook acts zoals: Sneltekenaars, Karikaturisten, Portretschilders, Tafelgoochelaars, Illusie-Shows, Spiritueel (handlijnlezen en (tarot)kaartleggen, Burlesque, Cabaret, Comedy, Music Show, Catering Acts, Moving Tables, Buikdansen, Fakirs, Reptielenshow, Vuurspuwers, Variete, Intermezzo, Dinner en Music Shows.
Dit is slechts een kleine selectie van de te boeken Animatie en Entree-acts.

Zie voor meer acts en prijzen :

www.azboekingen-entertainment.nl en
www.azboekingen-entertainment.com
 
Signora Amorosas
Signoras Amorosas
Signoras Amorosas: Oogstrelend Zinnenprikkelend De roos Geïnspireerd door de ‘koningin der bloemen’ maken Signoras Amorosas een feest van ieder evenement. Zij stellen gasten op hun gemak. Knopen een praatje aan. Vertellen een grap. Zingen een lied. Geven advies over liefde en geluk. En wie zegt dat een buffet niet kan lopen? Die zal verbaasd staan over de vernuftig verborgen traktaties. Signoras Amorosas. Een temperamentvolle act, die u gehoord, gezien èn geproefd moet hebben.
 
Hartendames
Hartendames
Kaarten zijn onschuldig vermaak... totdat ze terecht komen in verkeerde handen! De Hartendames maken er een potje van. Kaarten is hun passie, humor hun handelsmerk. Op de zelf meegebracht speeltafel is ook plaats voor kaas en worst. Want als het om gastvrijheid gaat, zetten Hartendames hoog in. Of ze wel eens passen? Ja, bij elke feestelijke gelegenheid. Laat u in de kaart kijken. Hartendames hebben verrassende troeven achter de hand.
 
Miss Make Believe
Miss Make Believe
Het staat in de sterren geschreven: uw feest wordt een groot succes! Miss Make Believe heeft het voorspeld. Een hoogst originele manier om uw gasten te laven, te spijzen èn te vermaken. Miss Make Believe schenkt drankjes, serveert hapjes en zegt waar. Aan de hand van numerologie en Chinese astrologie bezorgt zij de gasten een persoonlijke voorspelling op schrift. Magie met een knipoog. Voor ontvangsten, feesten, recepties, openingen, demonstraties en beurzen.
 
Miss Money Maker
Miss Money Maker
Poen. Ping-ping. Pecunia. Wie dol is op geld – en wie is dat niet? – ontvangt Miss MoneyMaker met open armen. Of het nu gaat om feesten, partijen of openingen: Miss MoneyMaker geeft meerwaarde aan ieder evenement. Met haar meeslepende Geld Spel test zij de omstanders op hun elementaire kennis van het ‘slijk der aarde’. Miss MoneyMaker beheert de kas, reikt de prijzen uit en leidt het spel met een knipoog. Weg koele zakelijkheid.
 
Kaatje en Keetje
Kaatje OF Kaatje en Keetje
Oer-Hollandse Catering. Hapjes en drankjes kunnen geregeld worden (aparte cateringsprijslijst)
Wilt u extra informatie over 1 van deze Animatie-en-Entree-acts ? Vult u dan het onderstaande formulier in, belt u ons op 0575-469073 of mailt u ons via: info@azboekingen.nl

Pagina :
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts