FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Animatie en Entree-Acts
« Alle Categorieën
Onder de categorie Animatie en Entree-Acts vallen ook acts zoals: Sneltekenaars, Karikaturisten, Portretschilders, Tafelgoochelaars, Illusie-Shows, Spiritueel (handlijnlezen en (tarot)kaartleggen, Burlesque, Cabaret, Comedy, Music Show, Catering Acts, Moving Tables, Buikdansen, Fakirs, Reptielenshow, Vuurspuwers, Variete, Intermezzo, Dinner en Music Shows.
Dit is slechts een kleine selectie van de te boeken Animatie en Entree-acts.

Zie voor meer acts en prijzen :

www.azboekingen-entertainment.nl en
www.azboekingen-entertainment.com
 
Levende Klokken
Levende Klokken
De klokken zijn vooral een mooi beeld van de tijd. De tijd die ons leven beïnvloedt, nieuwe fases inluidt of juist iets afsluit. De klokken kunnen ineens ergens op een markante plek verschijnen en hier zodanig blijven staan dat men zich aardig bekeken gaat voelen door de tijd. Vaak worden de klokken ingezet om met tekstbordjes een gezelschap te vertellen dat het tijd is, ...tijd om de zaal in te gaan voor het diner, of dat het buffet geopend is, ...tijd om het glas te heffen, ...tijd voor de volgende voorstelling of voor een speech of dat het hoogste tijd is om weer naar huis te gaan.
 
Het Bankstel
Levende Gouden Bankstel
U kunt lekker onder uit zakken op de bank om uit te puffen. Of gewoon genieten van het neo-barokke meubelstuk dat kijkt, fronst, wenkt, zwijgt, fluistert of gebaart. Links en rechts voelen zich overal thuis en laten zich graag verhuizen. Ze hebben alle wijsheid in pacht maar van koetjes en kalfjes weten ze ook het fijne. Deze canapé voor twee kletst gezellig met u mee!

technische gegevens:
- 1,95 meter lang, 1,05 meter diep, hoogte 1,3 meter
- deurdoorgang minimaal 80 centimeter
- minimale afmetingen voor lift 1,95 x 0,80 meter
- vervoer via trap is niet mogelijk
- vlakke ondergrond
- speelduur in overleg, max. 4 x 30 minuten
 
De Swingende Portiers
De Swingende Portiers
De deur opendoen zal hen niet lukken maar uw gasten vanaf hoogte begroeten des te beter. De portiers zijn twee entertainers die uw gasten verwelkomen. Behalve de gasten op vrolijke en stijlvolle wijze welkom heten, swingen de portiers ook nog op de muziek die zij zelf produceren. Het geheel moet gelijk bij de deur al duidelijk zijn, het is tijd om te feesten. Repertoire o.a Blame it on the Boogie, The Lions Sleeps Tonight, All You Need Is Love, Groot Hart enz.
 
Muzikaal Onthaal
Muzikaal Onthaal
Muzikaal Onthaal
Naast de Swingende Portiers zijn er ook andere mogelijkheden om uw bezoekers muzikaal te ontvangen.

  • De Tico Tico Girl zingt live -met geluidstape- zonnige Zuidamerikaanse en Caribische liedjes.
  • Lady Liberty vertolkt ‘all americain showbis’ en wordt daarbij begeleidt door haar vaste pianist.
  • Vanuit de hoge vuurtorens klinkt gezellig nautisch repertoire. Deze bakens zijn een aanrader !
  • Lady Topera zingt opera klassiekers en haar lakei (pianist) mag onder haar rokken plaats nemen.
 
Ma Dame
Ma Dame (entree-act)
Deze torso's hebben een sprankelende uitstraling. In eerste instantie zijn ze niet van echte beelden te onderscheiden.Wanneer zij tot leven komen met hun sierlijke bewegingen en frivole spel verwonderen zij een ieder die hen passeert en aanschouwen zal. Ma dame (2 spelers) is een onderdeel van het Hof van Heden en kan in combinatie met andere acts of als afzonderlijke act worden ingezet. De act kan worden aangevuld met verschillende decoratieve elementen en licht en geluid.

Voor prijzen: zie Prijslijst 2014 Levende Beelden en Mime !
Wilt u extra informatie over 1 van deze Animatie-en-Entree-acts ? Vult u dan het onderstaande formulier in, belt u ons op 0575-469073 of mailt u ons via: info@azboekingen.nl

Pagina :
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts