FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Animatie en Entree-Acts
« Previous12345
« Alle Categorieën
Onder de categorie Animatie en Entree-Acts vallen ook acts zoals:
WK-fotograaf, Sneltekenaars, Karikaturisten, Portretschilders, Tafelgoochelaars, Illusie-Shows, Spiritueel (handlijnlezen en (tarot)kaartleggen, Burlesque, Cabaret, Comedy, Music Show, Catering Acts, Moving Tables, Buikdansen, Fakirs, Reptielenshow, Vuurspuwers, Variete, Intermezzo, Dinner en Music Shows.
Dit is slechts een kleine selectie van de te boeken Animatie en Entree-acts.

Zie voor meer acts en prijzen :

www.azboekingen-entertainment.nl en
www.azboekingen-entertainment.com
 
WK-fotograaf (Nieuw!!)
Nog even en het is weer zover, het Nederlands elftal reist af naar Brazilië en de Oranje-koorts neemt weer toe in ons land. AZ-Boekingen heeft voor deze toch altijd weer bijzondere gebeurtenis een speciale WK-fotograaf-aanbieding!
Deze fotograaf maakt foto's met speciaal op maat gemaakte WK-achtergronden en geeft tijdens het fotograferen ook de nodige persoonlijke aandacht.
De foto's zijn te delen op sociale media zoals bijv Twitter, Facebook, Linked-In.

Prijs WK-fotograaf 4 uur (aantal digitale foto’s onbeperkt) : € 695,00
exclusief 6% btw en exclusief reiskosten.
De fotograaf kan ook foto’s kant en klaar afdrukken (meerprijs)
Foto’s kunnen worden voorzien (gratis) met het logo van uw winkelcentrum, vereniging etc.

Boeken kan via:
E-mail: info@azboekingen.nl
Tel: 0575-469073

WK-fotograaf
 
Hans van Gils
Hans van Gils is ruim 18 jaar beroepsentertainer. Hans leerde het entertainen van huis uit. Zijn ouders hadden een café en de werkzaamheden waren dan ook zeer divers van achter de bar t/m het aannemen van partijen en de inkoop. Deze ervaring komt hem nu goed van pas, want eigenlijk bestaat zijn baan als entertainer voornamelijk uit inspelen op de wens van de opdrachtgever.

Naast zijn solowerk speelt Hans regelmatig met een vaste mannelijke collega [Knees] en een vrouwelijke collega [Kabora].

Ook word hij regelmatig door andere collega’s (o.a. Free Fantasy) gevraagd om met hen samen te spelen.

Hans heeft wat spelen betreft een ruime ervaring. Zo heeft hij o.a. in 1998 drie weken in Oostenrijk gewerkt met een groot aantal collega´s tijdens de introductie van 3 nieuwe types van Volkswagen. Dit betekende elke avond meedraaien in een feest voor de dealers uit de hele wereld. De ene avond waren dat mensen uit bijv. Japan, Griekenland en Mexico en zo weer de volgende avond uit Amerika, Polen en bijv. Frankrijk. Verder heeft hij ook met zo´n grote groep meegespeeld tijdens een feest voor Cap Gemini.

Andere bedrijven waar Hans naast het gewone standaard werk maatwerk voor heeft geleverd zijn o.a.: Interpolis, Mercedes, Ballast Nedam, van Wijnen, Ikea, C&A, gebroeders van Wanrooy, Philips, ABN AMRO, ADO Den Haag, Streekziekenhuis Almelo, Twentsche Kabelfabriek, het Deltion college, opleidingscentrum Politie in Zutphen, Stadhuis Den Haag, NHTV in Breda, Horecagalanacht Purmerend, Transportbedrijf Vos Logistic Oss, BouwNed, Tweelinghuis Leiden.

Deze opdrachten waren dan ook zeer verschillend. De ene keer ging het om een bedrijfsfeest, dan weer een opening van een gebouw of een open dag, maar ook tijdens de werktijden op de werkvloer werknemers op een ludieke manier wijzen op een aanstaand feest of herinneren, op niet belerende wijze, aan gemaakte afspraken.

Daarnaast heeft Hans ook ervaring met optredens voor grote winkelcentra en straattheaterfestivals o.a. als ballonnenclown (modelleren) voor kinderen.
 
Hans van Gils Paparazzi Fotograaf
Hans van Gils Paparazzi Fotograaf
Hans van Gils - Paparazzi Fotograaf
Hans van Gils - Paparazzi Fotograaf
Opdrachtgever krijgt na afloop alle foto's digitaal op CD Rom toegezonden.
 
De Horkige OberDe Horkige Ober
Hans van Gils - De Horkige Ober
 
Kapitein BrulDe Dekzwabbers
Hans van Gils - Kapitein Brul en De Dekzwabbers
 
Hans van Gils - LakkeiHans van Gils - De Champagnefles
Hans van Gils - De Lakkei en De Champagnefles
 
Hans van Gils - De Mobiele Snor
Hans van Gils - De Mobiele Snor
Deze straattheater/festival show zit vol balanceerstunts, hilarische comedy, improvisatie, circustechnieken en publieksparticipatie. 15 assistenten uit het publiek helpen Ben Zuddhist op zijn weg naar een vurige finale. Le Funambule Striptease is high energy entertainment!
Wilt u extra informatie over 1 van deze Animatie-en-Entree-acts ? Vult u dan het onderstaande formulier in, belt u ons op 0575-469073 of mailt u ons via: info@azboekingen.nl

Pagina :
« Previous12345
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts