FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - DJ's / DJ Miss Phoenix
« Alle Categorieën
DJ Miss Phoenix
 
 
DJ Miss Phoenix
Sandra Huisman also known as DJ Miss Phoenix Geboren en getogen in Spijkenisse, Zuid- Holland. Een plaats waar meerdere grote namen vandaan komen! Door haar oudere broer in aanraking gekomen met elektronische muziek. Synthesizer muziek wat steeds verfijndere vormen kreeg. Er kwam een passie voor deze muziek. En toen was daar de dance en trance, een once in a lifetime kans en een radio station genaamd Radio Hitec.

De roots van DJ Miss Phoenix anno 2008. Geboren in het jaar 1976 van de Chinese Draak en zoals een mooi verhaal zou kunnen beginnen, als een Phoenix uit de as herrezen met kracht, doorzettingsvermogen en een overweldigende passie voor muziek in al zijn vormen. Experimenterend met verschillende sounds zijn het vooral de bass, vocalen en opzwepende beats die je voelt in de vorm van emotie. Je voelt de passie voor muziek, een effect op je lichaam, herkenbaar als happy feelings en de zin om te bewegen.

Sinds november 2008 dagelijks te horen op verschillende radio stations over de hele wereld als een ode aan al die geweldige producers die zulke fantastische creaties maken. Zoveel ervaringen opgedaan met draaien bij zoveel verschillende radio stations, gigs en feesten, groot en klein, het organiseren en produceren, maar bovenal het vele contact met zoveel verschillende mensen. Ervaringen die leiden tot het ontbranden van DJ Miss Phoenix met 1 gevoelige missie; het mengen van de speciale ingrediënten die je een EARGASM kunnen bezorgen!

De belangrijke boodschap met alle ellende in de wereld….. heb lief, maak anderen en jezelf gelukkig, hou van je planeet, dans, deel en zing de sterren van de hemel, make peace NOT WAR! Dank aan een ieder die de wereld weer een stukje gelukkiger maakt. Liefs, DJ Miss Phoenix & Crew.

DJ miss phoenix
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • Set van 2 uur
Prijzen:
Op aanvraag exclusief 6% btw en techniek en 7% Buma/Stemra
Youtube-filmpjes:


Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in !
Alle DJ's:
DJ Miss PhoenixDJ-Wicky
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts