FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Presentatie en Peptalk/ Dennis Storm
« Alle Categorieën
Dennis Storm
 
 
Dennis Storm
Vanaf zijn start bij BNN in 2005 heeft Dennis diverse programma's voor zijn rekening genomen en behoort hij tot één van de vaste BNN gezichten. Tegenwoordig is hij te zien in de programma's 'Loverboys', '3 Op Reis' en 'Proefkonijnen'. Dennis is sinds 2009 vaste columnist van FHM en schrijft daarnaast voor verschillende media en onder de vleugel van uitgeverij Lebowski, waarvoor hij in 2013 debuteert met zijn eerste boek.

Dennis Storm is te boeken voor presentaties van (bedrijfs)evenementen en als gastspreker of discussieleider. Daarnaast geeft hij lezingen op maat.

Dennis is te boeken voor onderstaande lezingen:

Gezond Verstand
Thema's: Innovatie, carrière, generatiekloof
In deze lezing laten we met behulp van video zien dat de wereld gek is en dat ieder persoon zich kan onderscheiden door simpelweg gezond verstand te gebruiken.

Social Media
Thema's: Generatiekloof, creativiteit, carrière, privacy
In deze lezing wijzen Dennis Storm & Tim Hofman met behulp van filmmateriaal op de kracht van Social Media, en internet in het verlengde. Tegelijkertijd behandelen ze het gevaar, de do's en dont's en de imagoschade die verkeerd gebruik een individu of bedrijf kan opleveren.

Epische Wereldreis
Thema's: Cultuur, innovatie, reizen
3 Op Reis presentator Dennis Storm maakt met behulp van video een wereldreis langs nieuwe wereldwonderen, opmerkelijke culturen en ongelofelijke plekken waar maar weinig mensen het bestaan van weten.

Creatieve Helden
Thema's: Creatief, innovatief, carrière, generatiekloof
In deze lezing tonen we met behulp van video de creatieve helden van deze wereld. Waar het gros elkaar na-aapt of de plank mis slaat, zijn er ook mensen die floreren.
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • Presentaties voor evenementen, beurzen en discotheken
    Presentaties tot 3 uur
Prijzen:
vanaf € 1.975,- exclusief 6% btw en techniek en 7% Buma/Stemra
Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in!
Alle Presentatie en Peptalk:
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts