FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Zangeressen / 3Times aLady
« Alle Categorieën
3Times aLady
 
 
3Times aLady
... een sterke 3-vrouws formatie die met hun zangkwaliteiten gaat voor mooie zang en een goede performance en uitstraling tijdens een optreden.

Claudia, Djamila & Rachel
Singing divas

Bruisend, sfeervol, enthousiast en topkwaliteit !

Dat hoor en zie je tijdens de s(w)inging performance van 3Times aLady. De Brabantse zangeressen Claudia Martherus, Djamila Santi en Rachel Hesseling, (op foto v.l.n.r.) zingen met instrumentale band bekende nummers. Er is keuze uit een motown-act of disco-act. Een easylistening-act is ook mogelijk indien daar een gepaste sfeer voor is. Een performance duurt 30 minuten.

De ladies hebben door de jaren heen al veel ervaring opgedaan en zingen al enige tijd samen. Bij élk optreden wordt een hoop enthousiasme en gezelligheid meegebracht, waardoor het mede met hun zangkwaliteiten altijd een geslaagd optreden is. In welke ambiance dan ook…

Djamila Santi :

Waalwijkse zangeres, zingt al vanaf haar 15e dat op familie- en schoolfeestjes begon. Later werd dat serieuzer. Van '98 tot '03 zong ze in duoformatie 2Qualified en deed ze bij Tilburgse rapster Sena de vocale backing en dans. Hoogtepunten waren optredens voor Willem-Alexander en Maxima in sept. '01 in 013 Tilburg en op TV bij Rayman is Laat. Nog een hoogtepunt met Sena's samenwerking was een 5-daags optreden in Carré Amsterdam in sept. '02 met artiesten als o.a. Trijntje Oosterhuis, Leoni Jansen en Astrid Seriese. Ook een optreden bij Barend & Van Dorp heeft ze mee mogen maken. Solistisch wordt de Waalwijkse ook voor diverse projecten gevraagd. Begin 2001 is Djamila de band TimeOut komen versterken waarin zij nog steeds zingt. In april '03 werden de zangeressen uit de band gevraagd voor een optreden met instrumentale band. Was een uitdaging, maar daardoor is wel 3Times aLady ontstaan. Bij elk optreden gaat ze voor enthousiasme en gezelligheid. Zangtechnisch is Djamila sterk in koorwerk, op het moment dat zij bij Rachel en Claudia met de 2e of 3e stem invalt, laag of hoog, klinkt deze zeer harmonieus en adembenemend.

Djamila (37) is getrouwd met Raymond Yap. Samen hebben zij een dochter: Aaliyah!

Rachel Hesseling :

De jongste telg van de vijf uit het Hesselingen nest. Deze zangeres is geboren en getogen in Breda. Ongeveer 11 jaar geleden de badkamer ingeruild voor het podium waarvan ze 10 jaar met de formatie ‘Go For It’ met veel plezier heeft opgetreden. Waar overigens de drummer van Time Out ook deel van uit heeft gemaakt. Klein wereldje de muziekwereld, je komt elkaar altijd weer tegen, dat blijkt wel. Verder heeft ze nog eens een studioproject met Dries Holten (Andres van Sandra/Rosey en Andres) gedaan. Heeft andere leuke projecten gedaan b.v. de grote Pasar Malam in Den Haag, de gemeenteband van Breda, televisie debuut voor stads t.v. Breda (Breda & Co). Nu maakt ze deel uit van Time Out en dus ook 3Times aLady en versterkt de dames Claudia en Djamila met haar stem waarbij ze met z'n drieën heel enthousiast en met veel plezier de mensen toezingen.

Rachel (41) is getrouwd met Rob Boeken. Samen hebben zij een zoon: Rock!

Claudia Martherus :

uit Loon op Zand, komt uit een muzikaal gezin. Beide ouders waren al op vroege leeftijd succesvol in verschillende bands. Zo speelden zij ondermeer in de Tumble Weeds die in de jaren zeventig furore maakte in de country scene. Mede hierdoor stond Claudia vanaf haar zesde jaar regelmatig op het podium tijdens bruiloften en feesten. Het duurde echter tot haar vijfentwintigste voordat ze het zingen serieuzer aan ging pakken. In die tijd zong Claudia in de band “Different Colour” waar ook Raymond Yap - gitarist - in speelde. Sindsdien zijn die twee onafscheidelijk en via de band “Mystique” spelen ze sinds 1992 samen in Time Out. In de beginjaren bestond het vocale gedeelte uit 2 zangeressen. Na diverse wisselingen in de bezetting en de komst van Djamila en Rachel, is het huidige unieke geluid van Time Out en ook 3Times aLady ontstaan.

Claudia (44) heeft een dochter: Amber, en een zoon: Youri. Zij heeft een relatie met Franc Wirken.
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • 1 x 30 minuten met instrumentale band of met band Rythm of Unity (avondvullend)
Voorbeeldmogelijkheden repertoire :

Motown-act :

Ain’t no mountain high enough 
Baby love 
Dirty old man 
Respect 
Stop! In the name of love 
Best of my love 
I never can say goodbye 
This will be 
It takes two

Disco-act :

Ain't nobody 
Blame it on the boogie 
Dancin’ Queen 
We are family 
I’m so excited 
I’ve got the music in me 
Ladies’ night 
Sisters’ are doin’ it for themselves 
Last dance 
Disco Inferno 
Raining men

Easylistening-act :

If I ain’t got you 
Leun op mij 
Life goes on 
Need somebody 
Say a little prayer 
Son of a preacher man 
Super duper love 
Tide is high 
You’ve got a friend 
Brown eyes blue
Prijzen:
Vanaf € 1.450,- exclusief 6% btw en techniek en 7% Buma/Stemra
Youtube-filmpje:
Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in !
Alle Zangers:
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts