FacebookTwitterYouTubeLinkedInRSS
Loading
Website Translation Widget
Artiesten boeken - Zangeressen / 12Dance
« Alle Categorieën
12Dance
 
 
12Dance
Op zoek naar een coole band die de disco vloer plat speelt? Of heb je liever een DJ die moderne lounge en dance draait? Vanaf nu hoef je niet meer te kiezen. 12dance (lees ‘one-two-dance’ of ‘want to dance’ of ‘one to dance’) is een live band met de soundkwaliteit van een DJ.

Three beauties and one beat! Live beats met zang en percussie. 12dance is een unieke combinatie van één, twee of drie live zangeressen met een virtuoze DJ/toetsenist. Deze “Master of the beats” draait en mixt als een DJ , maar speelt daarnaast ook nog live de toetsen, de zang (en percussie) is volledig live. Zo heb je the best of both worlds: het live-gevoel van een band én de flexibiliteit en de soundkwaliteit van een DJ.

Een volledig nieuw entertainmentconcept van topkwaliteit !


De muzikanten van 12dance hebben ervaring in het top van het evenementencircuit. Met de band van André Hazes stonden zij in Ahoy, het Olympisch Stadion en de ArenA. Zij speelden met John Miles, The Trammps, Marco Borsato, Willeke Alberti, Frans Bauer, Lee Towers, Anita Meijer, Jocelyn Brown en vele anderen.

Het repertoire van 12dance kent geen beperkingen. Het is modern en vernieuwend, maar houdt altijd rekening met de verwachting van het publiek. 12dance speelt bekende Danceclassics én Disco Hits uit de seventies, eighties , nineties en zeroes. De band past zich volledig aan uw wensen aan: Als echte professionals beheersen de muzikanten van 12dance elke stijl: van Disco tot Dance, van Jazzy Lounge tot Pop, van luisterlied tot dancebeat.

Het geluid is zo perfect, dat u denkt na een CD te luisteren en de band weet haar geluidsniveau altijd aan uw verwachtingen aan te passen. Nooit meer een valse noot of een piepend microfoon!

Smaken verschillen. En ieder feest is anders. Daarom werken we niet met een vast concept. Bespreek je wensen met je boekingskantoor en we maken een programma op maat. Een programma dat rekening houdt met het draaiboek van het feest en dat zorgt voor een goede sfeeropbouw.

We kunnen alle kleuren gebruiken om van jouw feest een mooi muzikaal schilderij te maken. Van de sfeervolle opening tot de spetterende finale, van luisterlied tot housebeat. 12dance heeft alles in huis om de meest uiteenlopende sferen te creëren.

Dance classics - het hoogtepunt van je feest !


Dit is een uniek concept: de combinatie van een live band en DJ. Muziek waarbij je onmogelijk stil kunt blijven zitten. Wil je je gasten verrassen met iets nieuws? Wil je buiten de platgetreden paden? ‘The roof, the roof, the roof is on fire...!’

Christoph Völcker weet op grond van zijn jarenlange ervaring precies hoe hij je gasten op de dansvloer los moet krijgen. 12dance brengt de beste dancehits uit de jaren negentig en de bekende dance classics uit de jaren tachtig en negentig in een spectaculaire Disco House Remix. Dit is honderd procent emotie. Muziek voor het publiek van vandaag: up-to-date en toch herkenbaar. Als een DJ mixt Christoph de dansnummers zonder pauze aan elkaar. Samen met zijn zangeressen drijft hij je feest naar een ongekend hoogtepunt.

Jaren tachtig en negentig - feest der herkenning !


Op deze muziek gaat ieder dansfeest los. 12dance speelt de beste nummers uit de eighties en nineties. Koppelt perfecte geluidstechniek aan pure emotie.

Christoph Völcker is een echte Duitser – en dus niet snel tevreden. Al twintig jaar doet hij niets anders dan zichzelf verbeteren. Noem hem een nerd of een perfectionist – tijdens jouw feest pluk jij daar de vruchten van. 12dance brengt een perfect passend repertoire, het juiste nummer op het juiste moment, een mooie combinatie van herkenbaar werk en actuele nummers. Voeg daarbij de kwaliteit van virtuoze muzikanten die samen al heel wat vlieguren hebben gemaakt, en je weet dat je je nergens meer zorgen om hoeft te maken.

Popballads – pure zang, zuiver geluid !


Heet je gasten welkom met het mooiste uit de popmuziek en de beste jazz. Muziek als een warm bad. Hoogwaardige stemmen van enkele van de beste zangeressen van Nederland. Pure emotie. Goed gedoseerd en perfect in balans.

12dance levert met Ballads & Pop de perfecte sound voor je feest of evenement. Muziek die een ontspannen gesprek omlijst, of een verzorgd diner of een levendige receptie. Helemaal op maat qua sfeer en volume. Nooit te hard, niet opdringerig, maar ook nooit saai of oppervlakkig. De muzikanten van 12dance weten precies wat ze aan elkaar hebben; ze stonden op het podium met onder meer John Miles, The Trammps, Marco Borsato, Willeke Alberti en Jocelyn Brown. Van hun kwaliteit kun jij je gasten nu ook laten genieten.

Cool lounge - Jazz ain`t dead it just beats funny….


Houd je van jazz, maar niet van de zoveelste Girl from Ipanema? Of vind je jazz een beetje passé? Saaie achtergrondmuziek? Vergis je niet. Cool lounge is heerlijke relaxte jazzy muziek waarmee je je gasten zeker zult verrassen. Modern en helemaal van nu, hot en cool tegelijk maar ook melodieus en groovy. Prikkelend maar niet opdringerig.

12dance staat met The Lounge Project voor ontspannen achtergrondmuziek in de stijl van Arrow Jazz FM, MTV Supperclub en St. Germain. Achtergrondmuziek met niveau, waarbij gepraat en geluisterd kan worden. Cool lounge is veelzijdig inzetbaar: als openingsmuziek van een chique feestavond, als achtergrondmuziek van een stijlvolle receptie of als sfeermaker bij een diner.

Hot lounge - the sound of Ibiza en Bloomingdale’s !


Een geraffineerde mix van lounge, disco, house en jazz. Hip en tegelijk herkenbaar. Misschien is dat wel het moeilijkste dat er is: de meest eigentijdse muziek produceren en tegelijk rekening houden met de verwachtingen van het publiek. 12dance doet het met verve.

Is achtergrondmuziek saai? Is jazz alleen leuk voor senioren? Is house uitsluitend voor jonge oren? 12dance rekent af met muzikale hokjesgeest. Hot lounge doet denken aan the Sound of Ibiza, Bloomingdale´s en MTV´s Supperclub. Het is muziek die hoort bij zwoele zomeravonden en ondergaande zon, bij een glas Cabernet Sauvignon, fingerfood en sushi.

De inspirerende hot lounge van 12dance tovert je receptie om tot een echte VIP-party. Trakteer je gasten en jezelf op je eigen episode van ‘Sex and the City’. Dompel je feest onder in de sound van een hippe lounge in New York en een uitgelaten strandfeest op Ibiza.
Boekingsmogelijkheden:
Optreden:
  • Op aanvraag
Prijzen:
Prijzenlijst 12Dance voor privé feesten (verjaardag, bruiloft etc.) inclusief 6% btw en exclusief 7% Buma/Stemra!:

12 Dance Prijslijst privefeest

Prijzen bij verschillende bezettingen:

12Dance prijslijst privefeest bezettingen

Afkortingen:

• Toets/DJ: Toetsenist/DJ/Geluidsman
• Zang: Zangeressen
• Sax: saxofoniste
• Perc: percussionist
• Li/ge: eigen licht/ geluid tot 200 man
• Geluidbedr: extern geluidsbedrijf

Prijzenlijst 12Dance voor bedrijfsfeesten (exclusief 6% btw en 7% Buma/Stemra!):

12Dance prijslijst bedrijfsfeest

Prijzen bij verschillende bezettingen:

12Dance prijslijst Bedrijfsfeest bezetting

Afkortingen:

• Toets/DJ: Toetsenist/DJ/Geluidsman
• Zang: Zangeressen
• Sax: saxofoniste
• Perc: percussionist
• Li/ge: eigen licht/ geluid tot 200 man
• Geluidbedr: extern geluidsbedrijf
Youtube-filmpje:
Wilt u extra informatie over deze artiest? Vult u dan het onderstaande formulier in !
Alle Zangers:
zangers
zangeressen
bands
dj's
wereldmuziek
Orkesten
Straat-Theater
Levende Beelden en Mime
Entree-acts